45 38 22 72
post@dyrevennvestfold.no

Støtt oss!

Det finnes mange måter å støtte arbeidet vårt på, både økonomisk og praktisk.

Økonomisk støtte

Det koster å hjelpe dyr, og vi er helt avhengig av privat, økonomisk støtte for å få driften til å gå rundt.
Den største inntektskilden vår er Grasrotandelen fra Norsk Tipping. Hvis du tipper eller spiller f.eks. Lotto, tar vi gjerne imot Grasrotandelen din!

  • Innsamlinger på Facebook: Et godt tilskudd til driften vår. I forbindelse med fødselsdager er det noen som lager en Facebookinnsamling, og det er vi svært takknemlige for.
  • Fjernadopsjon: Kan du lese om på et annet sted på siden vår.
  • Månedlig bidrag: Noen velger å støtte oss med et fast beløp hver måned. Stort eller lite, alt er like velkomment!
  • Kalendere og julekort: Hvert år lager vi en kalender og julekort med bilder av katter som vi har tatt hånd om i året som gikk. Disse blir lagt ut for salg.
  • Enkle donasjoner: Skulle du plutselig ha noen kroner til overs som du ønsker å donere til oss, tar vi gjerne imot! Vipps til 570826 eller overfør til konto 2480 25 14871.
  • Bli medlem: Dyrevenn Vestfold er en medlemsorganisasjon, og for den beskjedne sum av kr 300,- pr. år kan du støtte driften vår. Du kan lese mer om medlemskap her:

Medlem i Dyrevenn Vestfold

Det koster kr 300,- pr. år å være medlem. (Hvis du betaler på Vipps må du legge på kr 25 som vi må betale i gebyr til de som eier Vipps). De fleste medlemmene er passive, det vil si at de betaler den årlige medlemsavgiften, og så blir det ikke krevet noe mer av dem. Men vi gir noe tilbake til alle våre medlemmer, uansett hvor mye eller lite aktive de velger å være! Som medlem får du adgang til Årsmøtet, som er Dyrevenn Vestfolds høyeste organ, og kan være med på å bestemme hvordan organisasjonen skal drives. Du blir også invitert til Åpen Dag, dugnader og et hyggelig julemøte. I tillegg får du rabatt hos noen av våre sponsorer, og her kan du fort tjene inn medlemsavgiften for flere år!

For å få rabattene må du betale inn medlemsavgiften, og så skriver vi ut et medlemsbevis som er gyldig fra mars det ene året til april det neste. Medlemsbeviset må du hente i Miabua, hjelpesenteret vårt i Roveveien 174 i Sandefjord.

Praktiske oppgaver

Kunne du tenke deg å jobbe sammen med oss? Vi trenger hjelp til daglig drift av hjelpesenteret Miabua, som ligger i Sandefjord. Det er en rekke praktiske, daglige oppgaver som må utføres, som vask og rydding av lokalene, tømme kattekasser, sosialisering av dyrene, påfylling av mat og vann, gjøre rent og rydde i luftegårdene, og leke og kose med kattene. Ikke alle er like fysisk sterke, det er vi klar over, så du blir bare satt til å gjøre ting du selv mener du kan greie. Vi trenger også sjåfører som kan kjøre katter og/eller utstyr til dyrlegen eller fosterhjem. Er du ikke redd for litt vær og vind trenger vi også folk som kan sette opp feller og gjerne passe dem når vi skal fange inn en katt.

Fosterhjem

Kan du tenke deg å jobbe hjemmefra? Vi har oppgaver til deg også! Vi får veldig mange henvendelser om katter som vi bør ta imot, men på hjelpesenteret har vi bare plass til noen få. Derfor trenger vi fosterhjem. Vi snakker alltid med fosterhjemmene på forhånd om hva slags katter de kan tenke seg å ta hånd om. Noen er komfortable med å få en redd katt som trenger lang tid på å bli trygg, og som man må jobbe aktivt med for å sosialisere. Andre vil bare ha en voksen, rolig pus, eller kanskje du vil ta imot en kattemor med unger?

Når du er fosterhjem betaler Dyrevenn Vestfold de fleste eller alle utgiftene. Din oppgave er å sørge for at pus har det bra, og å ta imot folk som kan være interessert i å adoptere katten. Ta kontakt om du er interessert, så får du vite mer.

Liker du å drive med håndarbeid?

Også håndarbeid kan være til nytte for pusene våre! Vi er så heldige å ha en gruppe Kreative Dyrevenner som strikker og hekler små tepper og «mus» til dyrene våre. Hvert år trenger vi store mengder av disse teppene, som legges ut på hyller, senger og klatrestativer på hjelpesenteret, i luftegårdene og i fosterhjemmene. Når en katt blir adoptert ut, får den med seg et teppe og en strikkemus med en kjent lukt, noe som bidrar til at den føler seg litt tryggere i nye omgivelser.

Medlemsfordeler

Strikkebua i Sandefjord
15% rabatt på garn
Buddy i Sandefjord
10% rabatt på de fleste varer (Ikke kampanje)
Buddy i Sandefjord
10% rabatt på de fleste varer (Ikke kampanje)
Microbakeriet i Sandefjord
20% rabatt på bakervarer
Pia Interflora i Sandefjord
10% rabatt på blomster
Hjortegården i Stokke
5% rabatt på hjortekjøtt
Ny Energi for kropp og sjel
10% rabatt på behandlinger
Helsepunktet, Sandefjord
10% rabatt på behandlinger

Vi bryr oss om vennene våre

Tusen takk til Evidensia Sandefjord for at dere stemte på Dyrevenn Vestfold og tusen takk for denne flotte videoen!