45 38 22 72
post@dyrevennvestfold.no

Kreative Dyrevenner

Kreative Dyrevenner er en undergruppe av Dyrevenn Vestfold. Man trenger ikke å være medlem i Dyrevenn Vestfold for å være med, men ha et ønske om å gjøre noe godt for dyrene uten at man nødvendigvis er direkte involvert i arbeidet på hjelpesenteret. Kreative Dyrevenner strikker og hekler små tepper og lekemus til kattene på hjelpesenteret, i tillegg til at de lager håndarbeider som selges til inntekt for kattene våre. Tilbudet er svært populært, og over 150 personer er mer eller mindre aktive. Gruppen har en egen side på Facebook, og i løpet av året har man flere møter på Forsmannsenteret i Sandefjord, der de som vil, kan møtes og utveksle idéer. I tillegg deltar KD på påske- og julemesser, samt på høstmesse på Strand. På disse messene har man stand der det selges håndarbeider og syltetøy. Enkelte av medlemmene har vist seg å ha flere talenter, og nå har vi folk som både maler på glass, snekrer og smir. 

Kreative Dyrevenner er det siste året  blitt utvidet med Matglade Dyrevenner, som sylter og safter og baker. Flere av medlemmene har deltatt på brødbakingskurs og lefsekurs på Stokke Bygdetun, og vi håper ferdighetene vil bli brukt til å bake lefser for salg på messer i 2023. Overskuddet av salget vil gå til Dyrevenn Vestfold.

Vil du være med eller vite mer? Det er bare å ringe eller sende oss en melding, så formidler vi kontakt med Kreative Dyrevenner.