45 38 22 72
post@dyrevennvestfold.no

Dyrevenn Vestfold er en privatdrevet organisasjon som hjelper katter.

Hjelp oss å hjelpe dyr i nød!

Ring 45 38 22 72

Vi har katter til adopsjon, omplassering og fjernadopsjon

Om Dyrevenn Vestfold

Dyrevenn Vestfold ble opprettet i juni 2019 og er en frittstående, frivillig organisasjon, uten binding til andre organisasjoner. Vårt formål å hjelpe dyr i nød, primært katter.

Dyrevenn Vestfold skal:

  • Hjelpe og/eller ta hånd om hjemløse dyr, dyr som står i fare for å bli avlivet eller bli hjemløse, samt dyr fra hjem som av spesielle grunner ikke er skikket for dyrehold.
  • Sørge for at dyrene i organisasjonens varetekt får nødvendig medisinsk behandling, tak over hodet, mat og omsorg.
  • Omplassere dyr til gode og trygge hjem.

Katter til adopsjon

Alle katter som adopteres ut fra Dyrevenn Vestfold har fått markkur, er kastrert, chippet (ID-merket) og vaksinert. Nedre aldersgrense for adopsjon er 20 år og øvre er 80 år. Alle kattene skal ha tilgang til trygge områder både inne og ute. Når de er gamle nok til det, fra ca. 8 måneders alder, skal de kunne ferdes trygt alene ute, uten sele eller bånd. Unntaket er når katten har en sykdom eller skade som gjør at den ikke bør være ute alene.

Kattunger og ungkatter under 1 år: kr 2.300
Voksne katter kr: 1.800
Seniorkatter over 10 år: kr 1.000

FIV-positive katter og dyr som krever ekstra oppfølging, adopteres ut uten gebyr. Vi krever imidlertid at ny eier tegner forsikring på katten.

Omplassering

Når vi har kapasitet til det, tar vi imot private katter som trenger å omplasseres på grunn av flytting, sykdom eller død. Helt hjemløse katter vil alltid bli prioritert for inntak, så det kan være at du må vente litt. Vi anbefaler derfor alle som trenger å omplassere et dyr om å ta kontakt så tidlig som mulig.

Les mer om kriterier for inntak her:

Fjernadopsjon

Ønsker du deg en katt, men har ikke plass, ikke tid eller kanskje det ikke er lov å ha katt der du bor? Da kan du fjernadoptere og være fadder for en av kattene våre i stedet. Du bestemmer selv hvilken katt du vil være fadder for, og betaler et valgfritt beløp (minimum kr 50) pr. måned. Du får et fjernadopsjonsbevis og jevnlig oppdatering om hvordan det går med pusen.

Hjelp oss å hjelpe dyr i nød!

Det er flere ting du kan gjøre for å hjelpe oss. Vi trenger økonomisk støtte, men også hjelp til frivillig arbeid på hjelpesenteret og ute i felt.

Åpningstider på hjelpesenteret

Tirsdag 17-19
Torsdag 17-19 

😺 Hvis du ønsker å besøke oss andre dager, ta kontakt for å sette opp en avtale 😺
Adresse: Roveveien 174, 3233 Sandefjord

Vi får donasjoner via vipps i tillegg til de andre mulig måtene å støtte oss på. Vippsnummeret vårt er: 570826
Grasrotandelen er vår viktigste inntektskilde, så sett gjerne Dyrevenn Vestfold som din mottaker